Våra samarbetspartners

Acora Advokatbyrå är en humanjuridisk advokatbyrå med spetskompetens inom socialrätt. Främst inom personlig assistans och andra insatser enligt LSS men även andra närliggande rättsområden så som omvårdnadsbidrag och merkostnadsersättning, återkrav, bostadsanpassningsbidrag m.m.

Acora Advokatbyrå erbjuder en gedigen kompetens och mångårig erfarenhet av såväl ansökningsprocesser som processer i domstol. Med Acora Advokatbyrå kan du förvänta dig ett fullödigt, individuellt och professionellt stöd och rådgivning genom hela den juridiska processen.

acoraadvokatbyra.se

Din HR-partner erbjuder tjänster inom hela HR-området såsom arbetsrätt, arbetsmiljö, organisationsfrågor, personalpolitik, lönepolitik och chefsstöd. Stödet anpassas efter respektive kund och ges både i form av utbildning, konsultation och processtöd.

dinhrpartner.se

CC Mediakonsult är ett ungt företag byggt på bred kompetens och lång erfarenhet. Det gör dem lika bekväma i att verka inom både analoga och digitala medier och de kan tillgodose i stort sett alla tänkbara beställningar inom kommunikation, reklam, produktion och media.

CC Mediakonsult svarar för komplett rebranding av vårt varumärke i kombination med stöd i marknadsaktiviteter samt implementering av varumärke och kommunikationsplan genom grafiska produktioner samt webb.

ccmediakonsult.se​

Öppettider

Måndag - fredag

09:00 - 16:00
Lunchstängt: 12:00 - 13:00

Nå oss

Halmstad

+46 35 202 05 81

Umeå

+46 90 12 88 00

Kontakta oss

Lediga Jobb

Bli kund

Cookies

GDPR

Producerad av CC Mediakonsult