Vill du jobba med oss?
Ansök då med hjälp av kontaktformuläret nedanför så återkommer vi så snart vi kan.

Ett unikt uppdrag för dig som vill stötta en människa i livet efter trauma

Har du förmåga att utstråla lugn och trygghet till din omgivning? Står du stadigt då det blåser runt dig? Längtar du efter att arbeta nära en människa som vill hitta vägar till att leva ett bra liv efter ett tufft förflutet? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker personal till en av våra kunder. En kvinna i 40 års åldern där det är du som person som är den viktigaste pusselbiten i hennes vardag.  Det innebär att gemensamt med kunden skapa förutsättningar för meningsfulla dagar utifrån dagsform. Vissa dagar handlar det om att tillsammans hantera ångest och svåra minnen medan andra dagar fylls av aktivitet, skratt och galna upptåg. Närvaro och förståelse är viktiga grunder för att kunna ge henne den trygghet hon behöver. Vi tror att du är en person som kan prata om allt och är genuint intresserad av att skapa goda relationer. Du är flexibel, påhittig och inger förtroende. Du har även god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Det är meriterande om du har utbildning inom beteendevetenskap i någon form.

Vi är en liten, tight arbetsgrupp som ställer upp för varandra i alla lägen. Vår arbetsgrupp har kontinuerlig handledning från erfaren traumaterapeut vilket ger oss möjlighet att prata om svåra situationer och stärka oss i vår yrkesroll.

Kunden är aktiv och påhittig och längtar efter att fylla sina dagar tillsammans med dig. Därför är det viktigt att du har kondition och ork för att kunna hänga med.

Då kunden har astma är det viktigt att varken du eller andra i din närhet röker.
Arbetspassen är långa vilket gör att du endast arbetar 3–4 pass per vecka och får mycket ledig tid. Varannan vecka arbetar du dag och kväll och varannan vecka natt. Helgtjänstgöring förekommer. Första månaderna kommer arbetspassen endast vara förlagda på dag/kväll.

Vi söker primärt två personer som kan arbeta 75–100% men det finns även möjlighet till timanställning för dig som kan arbeta kontinuerligt under längre tid och gärna under stora delar av sommaren.

Urvalet sker löpande och tillsättning av tjänsterna kan ske innan ansökningstiden har gått ut.

Maila din ansökan till ansokan@lsassistans.se
Har du frågor om tjänsten ring Camilla Sakayan 090-349 35 69 eller maila camilla.sakayan@lsassistans.se

Att jobba på LS Assistans – Ett jobb som gör skillnad

Vill du ha ett jobb som gör skillnad?  Ett jobb där du kan vara med och skapa en bättre tillvaro för en annan människa. 

Att arbeta som personlig assistent är ett unikt jobb som inte passar alla. Har du det som krävs? Då ska du söka jobb här hos oss på LS Assistans

Ett personligt engagemang i våra anställda

Vi arbetar aktivt med jämställdhet och mångfald och ser detta som någonting som stärker företaget och medarbetarna i det.

Vi vill ge alla våra anställda bästa möjliga förutsättningar för att de ska kunna göra ett bra jobb. Detta sker till exempel genom utbildning, medarbetarsamtal, arbetsmiljöarbete och personalmöten.

Vår personal är vår stolthet och viktigaste tillgång. Vi har ett stort engagemang i både kunder och anställda och vårt arbete genomsyras av en stark familjär atmosfär.

Vi har alltid behov av personal.

Skicka gärna ditt cv och personliga brev även om vi för tillfället inte har någon tjänst ute.

  Öppettider

  Måndag - fredag

  09:00 - 16:00
  Lunchstängt: 12:00 - 13:00

  Nå oss

  Halmstad

  +46 35 202 05 81

  Umeå

  +46 90 12 88 00

  Kontakta oss

  Lediga Jobb

  Bli kund

  Cookies

  GDPR

  Producerad av CC Mediakonsult