Vi arbetar lyhört, öppet, engagerat och långsiktigt för att tillgodose behoven hos dem vi finns till för.

Vår affärsidé

Vår affärsidé är att erbjuda personlig assistans i en varm, ombonad och familjär miljö, där kunden alltid sätts i fokus. Detta innebär bland annat att kunden tillförsäkras delaktighet och full insyn i sin personliga assistans.

Vårt företag ger trygghet och har en stabil värdegrund bland annat genom det faktum att ägarfamiljen arbetar i den dagliga verksamheten. Vårt egna personliga engagemang skapar enkla och snabba beslutsvägar, flexibla och kreativa lösningar för att ständigt ge god vård och hålla hög kvalitet. Ägarfamiljens nationella, språkliga och kulturella bakgrunder garanterar också aspekter såsom mångfald och mångkultur.

Målsättning

Företagets målsättning är att tillgodose varje kunds individuella och specifika behov. Vi eftersträvar helhetssyn i vår verksamhet som ska präglas av dialog, närhet, stabilitet, kontinuitet, hållbarhet och ständig utveckling.

Vi skall alltid ge god vård och omsorg. Vi ska vara ett föredöme och ledande i branschen. Vi ska arbeta medvetet för jämställdhet, integritet och mångfald för att bevaka och värna om individens olika behov och genom detta kunna ge bästa möjliga vård och omsorg.

Allt för en bättre och roligare livskvalitet för dig.

Vår värdegrund

Hållbarhet
– Med delaktighet, engagemang och professionalitet utför vi en trygg och hållbar personlig assistans för våra kunder.

God omsorg
– Vi anpassar kundens personliga assistans utefter dess behov och önskemål. Med trygghet och kompetensutveckling ser vi till att våra personliga assistenter får rätt förutsättningar att kunna ge våra kunder en god omsorg.

Familjär atmosfär
– I en familj passar alla in, känner sig trygga och har respekt för varandra. I vår familj har vi olika roller men brinner för samma sak – att ge dig bästa förutsättningar att leva ditt liv så som du önskar.

Mångfald
– Modersmål, språk, kultur och religion ska alltid ses ur ett mångkulturellt perspektiv. Oavsett etnisk tillhörighet, sexuell läggning eller funktionshinder skall alla känna sig lika behandlade.

Öppettider

Måndag - fredag

09:00 - 16:00
Lunchstängt: 12:00 - 13:00

Nå oss

Halmstad

+46 35 202 05 81

Umeå

+46 90 12 88 00

Kontakta oss

Lediga Jobb

Bli kund

Cookies

GDPR

Producerad av CC Mediakonsult