Vi erbjuder livskvalitet på dina egna villkor

Vi har en lång erfarenhet av personlig assistans och vi ser det som vårt viktigaste mål att hjälpa dig som assistansberättigad att kunna leva ditt liv på dina villkor.

Hos oss får du som kund trygghet, delaktighet och insyn i din personliga assistans.

Vårt eget personliga engagemang skapar enkla och snabba beslutsvägar, flexibla och kreativa lösningar för att ständigt hålla hög kvalitet och uppfattas professionella.

Vår affärsidé

Att erbjuda personlig assistans i en varm, ombonad och familjär miljö, där kunden alltid sätts i fokus. Detta innebär bland annat att kunden tillförsäkras delaktighet och full insyn i sin personliga assistans.

Målsättning

Att tillgodose varje kunds individuella och specifika behov. Detta gör vi genom att träffa dig regelbundet i din vardag, oavsett var du än befinner dig. Din personliga kontakt hos oss ansvarar för att din assistans fungerar.

Vi vill vara ett föredöme och ledande i branschen. Vi arbetar medvetet för jämställdhet, delaktighet och mångfald för att bevaka och värna om individens olika behov och genom detta kunna ge bästa möjliga assistans.

Vår värdegrund

Hållbarhet
– Med delaktighet, engagemang och professionalitet utför vi en trygg och hållbar personlig assistans för våra kunder.

God omsorg
– Vi anpassar kundens personliga assistans utefter dess behov och önskemål. Med trygghet och kompetensutveckling ser vi till att våra personliga assistenter får rätt förutsättningar att kunna ge våra kunder en god omsorg.

Familjär atmosfär
– I en familj passar alla in, känner sig trygga och har respekt för varandra. I vår familj har vi olika roller men brinner för samma sak – att ge dig bästa förutsättningar att leva ditt liv så som du önskar.

Mångfald
– Modersmål, språk, kultur och religion ska alltid ses ur ett mångkulturellt perspektiv. Oavsett etnisk tillhörighet, sexuell läggning eller funktionshinder skall alla känna sig lika behandlade.

Öppettider

Måndag - fredag

09:00 - 16:00
Lunchstängt: 12:00 - 13:00

Kontakta oss

Lediga Jobb

Bli kund

Cookies

GDPR

© 2023 LS Assistans | Alla rättigheter reserverade.