Personlig assistans
Livskvalitet på dina villkor

Personlig assistans

Vi vill erbjuda personlig assistans i en varm, ombonad och familjär miljö, där kunden alltid sätts i fokus. Detta innebär bland annat att kunden tillförsäkras delaktighet och full insyn i sin personliga assistans.

Vi erbjuder livskvalitet på dina egna villkor

En väl fungerande personlig assistans är A & O för att du ska kunna leva ditt liv – på dina villkor. Hos oss är du så delaktig som du vill så att du kan lägga din energi på annat viktigt i ditt liv.

Vårt egna personliga engagemang skapar enkla och snabba beslutsvägar, flexibla och kreativa lösningar för att ständigt hålla hög kvalitet och uppfattas professionella.

Hur skapar vi trygghet för dig?

Vi vill tillgodose varje kunds individuella och specifika behov. Detta gör vi genom att träffa dig regelbundet i din vardag, oavsett var du än befinner dig. Din personliga kontakt hos oss ansvarar för att din assistans fungerar.

Denne har ansvar för schemaläggning, tidrapporter, personalmöten, medarbetarsamtal. Om en assistent blir sjuk, så ringer hen vår jourtelefon, som tillsammans med din personlige samordnar löser vikariepasset.

Vi vill vara ett föredöme och ledande i branschen. Vi arbetar medvetet för jämställdhet, delaktighet och mångfald för att bevaka och värna om individens olika behov och genom detta kunna ge bästa möjliga och trygg assistans.

En familjär relation

– Den familjära atmosfären genomsyrar hela vår verksamhet. I en familj passar alla in, där är alla trygga, samtidigt som alla familjemedlemmar har stor respekt för varandra.

Assistans på ditt modersmål

– En viktig förutsättning för en väl fungerande personlig assistans är bra kommunikation och förståelse. Därför är det en självklarhet för oss att arbeta för att du ska kunna få din personliga assistans utförd av assistenter som talar ditt modersmål och har god kännedom om din kulturella bakgrund.

 

Öppettider

Måndag - fredag

09:00 - 16:00
Lunchstängt: 12:00 - 13:00

Kontakta oss

Lediga Jobb

Bli kund

Cookies

GDPR

© 2023 LS Assistans | Alla rättigheter reserverade.